Support

atletiek-uni    nocnsf

Atletiekunie en NOC*NSF supporten mij doordat ik met ingang van september 2018 in het bezit ben van een Selectiestatus. Hierdoor kan ik mij nog beter richten op mijn topsportcarrière. 

 

 

Topsport Flevoland

 

Topsport Flevoland is onderdeel van Sportservice Flevoland en biedt ondersteuning aan topsporters uit Flevoland. De organisatie heeft een breed en kwalitatief aanbod, waardoor talenten zich kunnen ontiwkkelen tot topsporters. Daarbij worden ook matches gemaakt met het Flevolandse bedrijfsleven. Facliliteiten die worden geboden zijn onder andere het Flevolands Talentenfonds, voedingsadvies, loopbaanplanning en sportmediche begeleiding.

 

 

jpg

"We willen graag het maximale uit ons lichaam halen daarom bieden wij de producten van New Care Supplements aan. Deze supplementen geven een specifieke aanvulling op de dagelijkse voeding, waardoor het lichaam kan worden ondersteund in specifieke situaties, zoals bijvoorbeeld bij topsport. Wij raden de supplementen van New Care Supplements aan voor iedereen die bewust met zijn lichaam bezig is,  so that we can Live life to the max."

Sinds eind 2020 ben ik Dutch Max Athlete

 

                       Volg mij op: facebook twitter

arrow
Home | Sponsoren | Support

Gave dronebeelden door BroVideo

BroVideo heeft onder andere met dronebeelden een gave promofilm gemaakt tijdens een van mijn trainingen op Papendal.

Klik op de pijl voor het resultaat!

Arrow
corinne-07

corinne-07

10
corinne-06

corinne-06

10
corinne-05

corinne-05

10
Corinne Nugter | ystream